topmenu

Aanbod trainingen van een dag(deel)

Bekijk de agendavraag offerte aan

KIKI-WORKSHOPS VAN ÉÉN OF MEERDERE DAGDELEN

De gecertificeerde KIKI-trainers komen met al hun ervaring en motivatie graag naar je toe voor een inspirerende en/of leerzame workshop. Een greep uit ons aanbod!

In een heldere, praktische workshop leer je om je eigen pedagogisch handelen concreet te maken. Een training als de ‘kwaliteitsboom’ geeft pedagogisch werkers de handvatten om te excelleren.

Hoe maak je onderscheid tussen kinderen met ‘lastig’ gedrag dat door het kind zelf te beïnvloeden is, en ‘speciaal lastig’ gedrag als gevolg van een bepaalde ontwikkelings- en/of gedragsstoornis.

Verlies hoort bij het leven. In deze training leer je hoe je kinderen kan voorbereiden op de dood en verlies in het algemeen en hoe je hen kunt helpen bij het rouwproces.

Hoe kinderen op een echtscheiding van hun ouders reageren, is onvoorspelbaar, maar goede ondersteuning is een must. Hoe je hen helpt, leer je in deze training.

Zijn jongens ‘lastig’? Nee, ze zitten gewoon anders in elkaar dan meisjes. Als je dat beseft, kun je hen wellicht beter begrijpen.

Dat een kind systemisch uit balans raakt, kan natuurlijk in het kind zelf zitten, maar dikwijls pikt het al de lichtste signalen uit de omgeving op. Wij geven je vanuit de systemische methodiek meer inzicht in de problematiek zodat je het gedrag van het kind beter begrijpt.

Er wordt veel onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van het kinderbrein. Heel interessant én heel belangrijk! Hoe kun je deze ontwikkeling stimuleren? Wat heb je nodig om het kinderbrein uit te (blijven) dagen? En welke rol kan het kind zelf hierin spelen?

Hoe kun je kinderen van 4-6 jaar, 6-9 jaar en 10 jaar en ouder het beste structuur en regels bieden? Dat leer je in deze workshop.

We bespreken de verschillende manieren van luisteren en communiceren met kinderen zodat kinderen als ze er klaar voor zijn, met je willen praten.

Kinderen ontdekken in deze fase waar hun talenten liggen en wat ze leuk vinden. Door activiteiten af te wisselen leren kinderen wat er nog meer leuk is, en leren ze de wereld om hen heen beter kennen. Kinderen hebben recht op inspraak, ook op school en in de opvang. Kinderparticipatie is kinderen actief betrekken.

 

Prijzen workshop in-company van 2,5 / 3 uur, incl. pauze

  • 6 -11 deelnemers € 650,00 per bijeenkomst (BTW vrijstelling, CRKBO registratie)
  • 12 - 20 deelnemers € 750,00 per bijeenkomst (BTW vrijstelling, CRKBO registratie)
  • 20 + deelnemers offerte op maat
  • excl. reiskosten trainer

Prijzen workshop of twee workshops in-company van totaal 5 / 6 uur, incl. pauze 

  • 6 -11 deelnemers € 1150,00 per bijeenkomst (BTW vrijstelling, CRKBO registratie)
  • 12 - 20 deelnemers € 1350,00 per bijeenkomst (BTW vrijstelling, CRKBO registratie)
  • 20 + deelnemers offerte op maat
  • excl. reiskosten trainer

Na het volgen van de workshop ontvangt iedere deelnemer een bewijs van deelname!

Graag maken wij een offerte op maat en/of een voorstel voor een studiedag of een jaarplanning vol interessante trainingen en workshops. Hieronder een overzicht van ons aanbod.

Agenda open-inschrijvingen

Op dit moment nog geen training gepland