topmenu

Voorbeeld thema bosdieren

Ga naar shopInschrijven KIKI abonnement

Voorbeeld thema Kiki en de bosdieren

Op deze pagina vindt u informatie die u een indruk te geeft van het meest veelzijdige en complete voorschoolse ontwikkelingsstimuleringsprogramma, KIKI Kansen in kinderen. Het programma verschijnt in abonnementsvorm via maandthema’s. Het thema Kiki en de bosdieren wordt eenmalig gratis ter beschikking gesteld, voor u, als voorbeeld van wat u maandelijks kunt verwachten. Als abonnee van KIKI Kansen in kinderen krijgt u elke maand een thema in de brievenbus, uitgevoerd in full colour katern. Elk katern is voorzien van handige metalen oogjes op de rug waarmee u de losse katernen kunt bewaren in een speciale verzamelmap die u gratis ontvangt in het startpakket.

Veel plezier met dit leuke, uitdagende en leerzame voorbeeld thema!

Thema Kiki en de bosdieren

Woordkaarten en a4 woordenoverzicht

In de envelop die u elke maand ontvangt zitten telkens ook woordkaarten en een a4 woordenoverzicht. Alle woordkaarten worden geplastificeerd geleverd, met als extra een overzichtskaart met daarop alle woorden, 12 per thema. woordkaarten bosdieren 

 

Activiteiten sjablonen

Elk thema is voorzien van 8 activiteiten. Bij sommige activiteiten leveren we een knutselsjabloon. In het voorbeeldthema zit een sjabloon voor een masker en een sjabloon voor een kijkdoos. Elke abonnee krijgt per post beide sjablonen 8 keer, voor ieder kind en op stevig papier afgedrukt, per post toegestuurd in dezelfde grote envelop.sjablonen

 

Ouderbetrokkenheid

Per mail krijgt elke abonnee maandelijks een Ouderbijlage toegestuurd. Deze bijlage kan, eveneens per mail, worden verstuurd naar alle ouders. In de Ouderbijlage staat informatie over het thema en de manier waarop tijdens de opvang met dit thema werkt aan de vier ontwikkelingsgebieden: spraak en taal; motorische en zintuiglijke ontwikkeling; rekenprikkels en logisch redeneren; sociaal-emotionele ontwikkeling. Ook de teksten van de liedjes en de titels van boekjes zijn opgenomen in de Ouderbijlage. Ouders weten zo waar de pedagogisch werkers met de kinderen mee bezig is en ouders die dat willen kunnen thuis op het thema inspelen met een activiteit die speciaal is bedacht voor ouders en kinderen thuis.

 

 

Jaarabonnement inclusief gratis startpakket

Als u nu een jaarabonnement  afsluit, ontvangt u het startpakket ter waarde van € 49,50 gratis! U ontvangt 13 maanden lang elke maand een nieuw thema en betaalt € 22,50 per maand.