topmenu

Vacature: KIKI intercedent – 22.5 – 30 uur per week

KIKI Training & Coaching is een vooruitstrevend en innoverend bedrijf, actief in de onderwijs- & kinderopvangbranche. Wij verzorgen trainingen en coaching op het gebied van ontwikkelingsstimulering bij kinderen en persoonlijke ontwikkeling. 

Naast KIKI Training & Coaching hebben wij een kinderopvang organisatie. In het totale bedrijf werken 14 mensen, waarvan 7 op ons gezamenlijk kantoor gevestigd te Bunschoten-Spakenburg.

Door de grote betrokkenheid van onze medewerkers zijn we in staat om snel in te kunnen spelen op wisselende marktsituaties. KIKI Training & Coaching beschouwt kwaliteit, passie en persoonlijke ontwikkeling als belangrijke bedrijfsfactoren.

Vanwege de snelle groei binnen onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een:

KIKI Intercedent

Haal jij voldoening uit het verbinden van zzp-ers en hun toekomstige opdrachtgevers? Doe jij dit het liefst samen met een gezellig en hecht team dat zich inzet voor de kinderopvang- en onderwijsbranche? Een functie waar je zelf de slingers en ballonnen op kunt hangen en jouw werkzaamheden kunt indelen zoals jij dit wilt? Kom dan bij ons werken als KIKI intercedent.

Wat ga je bij ons doen?

Als Intercedent ben jij de bemiddelaar tussen de ZZP-ers en de relaties, zoals kinderdagverblijven,  basisscholen, gastouderbureaus en andere instellingen. Jij zorgt voor de beste match en adviseert jouw klanten en kandidaten daarin. Daarnaast voer je intakegesprekken met kandidaten en heb je veelal contact met de klanten. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen kandidaten- en klantenportefeuille en het maken van offertes. 

Wat zijn jouw kwaliteiten?
– Je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau
– Gerelateerde opleiding en/of ervaring is een pre, geen must
– Starters zijn ook van harte welkom
– Je hebt een proactieve houding en kunt omgaan met de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die je in deze functie krijgt
– Je toont initiatief, bent communicatief sterk en je kunt snel schakelen
– Je vindt het leuk om in een klein, hecht team te werken

Wat bieden wij?
Naast een hartstikke uitdagende en leuke functie in een hecht team, geven we je ook de mogelijkheid om zelf aan te geven hoeveel dagen je wilt werken. Onze voorkeur gaat uit naar 22,5 tot 30 uur. 

In eerste instantie ontvang je een contract voor bepaalde tijd met de duur van 9 maanden. Het salaris bedraagt maximaal € 2.350,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).

Ben jij enthousiast geworden?
Wil jij een baan waarin je persoonlijk kan groeien en veel eigen verantwoordelijkheden krijgt? Solliciteer dan vandaag nog!

Ben je woonachting in de de omgeving van Amersfoort – Soest – Bunschoten – Spakenburg en per direct beschikbaar dan komen we graag met jou in contact!

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende functie binnen een vooruitstrevende organisatie? Graag ontvangen wij jouw sollicitatie uiterlijk voor 10 september 2019.  Je kunt jouw C.V. (inclusief een representatieve foto) en motivatie mailen naar hbaars@kiki-s.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.