topmenu

Vacature: Medewerker Front Office – 30 uur per week

KIKI Training & Coaching is een vooruitstrevend en innoverend bedrijf, actief in de onderwijs- & kinderopvangbranche. Wij verzorgen trainingen op het gebied van ontwikkelingsstimulering bij kinderen en persoonlijke ontwikkeling. Daarbij ondersteunen wij gastouders en pedagogisch medewerkers door middel van een maandelijks programma “KIKI, Kansen in kinderen” waarin wisselende thema’s centraal staan en de beer Kiki een centrale plaats inneemt.

Naast KIKI Training & Coaching hebben wij een kinderopvang organisatie. In het totale bedrijf werken 11 mensen, waarvan 5 op ons gezamenlijk kantoor gevestigd te Bunschoten-Spakenburg.

 

Door de grote betrokkenheid van onze medewerkers zijn we in staat om snel in te kunnen spelen op wisselende marktsituaties. KIKI Training & Coaching beschouwt kwaliteit, passie en persoonlijke ontwikkeling als belangrijke bedrijfsfactoren.

Vanwege de snelle groei binnen onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een:

Medewerker  Front Office 

Ben jij klantgericht, nauwkeurig, en 30 uur per week beschikbaar (ma,di, do en vrij)? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Als Medewerker Front Office ben je het centrale aanspreekpunt voor het aannemen en verwerken van offerte aanvragen. Je bent verantwoordelijk voor klantvriendelijke en nauwkeurige behandeling wat betreft vragen van de klantenrelaties van de opdrachtgever en leveranciers. Je vraagt goed door naar de wensen van de klant, om de offertes juist te kunnen verzorgen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer en abonnementen beheer in ons CRM systeem. Je bent accuraat en zorgt voor een goede administratie. Je maakt en verstuurt de wekelijkse mailing en overige nieuwsbrieven en beheert de diverse social media kanalen. Daarnaast ondersteun je de directie bij het organiseren van beurzen en workshops.

Jij bent

Een administratieve kanjer met oog voor detail. Je bent flexibel van aard waardoor je snel kunt schakelen tussen de diverse werkzaamheden. Je bent communicatief vaardig en goed in klantencontact. Vanzelfsprekend ben je een opgewekt persoon, heb je een leergierig karakter en bezit je over een goede dosis humor.

Je kunt uitstekend uit de voeten met Outlook, Word, Excel, Powerpoint en social media. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Bovendien heb je minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en ben je in het bezit van een MBO diploma(niveau 4) op administratief of secretarieel gebied.

Houding en instelling vinden we belangrijk maar ook ervaring en opleiding spelen een rol.

Ben je woonachting in de de omgeving van Amersfoort – Soest – Spakenburg en per direct beschikbaar dan komen we graag met jou in contact.

Ons aanbod

Een uitdagende functie binnen een vooruitstrevend bedrijf in de kinderopvangbranche. Op de werkvloer heerst een informele werksfeer. Collegialiteit en gezelligheid is kenmerkend in de onderlinge samenwerking. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht voor onze medewerkers.

De functie is voor 30 uur per week evenredig verdeeld over maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 9.00 – 17.00 uur. In eerste instantie ontvang je een contract voor bepaalde tijd met de duur van 6 maanden. Het salaris bedraagt maximaal € 2.350,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende functie binnen een vooruitstrevende organisatie? Graag ontvangen wij jouw sollicitatie uiterlijk voor 6 juni 2018.  Je kunt jouw C.V. (inclusief een representatieve foto) en motivatie mailen naar hbaars@kiki-s.nl.

Let op! Reageren op deze functie heeft alleen zin als je beschikbaar bent voor 30 uur per week op de genoemde werkdagen. Sollicitaties die niet aan deze voorwaarden voldoen nemen we niet in behandeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.