topmenu

Systeem In-Zicht ‘opstellingen met kinderen’, 3 daagse

Je familie is het eerste ‘systeem’ waar je deel van uitmaakt. Hedendaagse problemen, zowel privé als op het werk, vinden vaak hun oorsprong in bewust en onbewust overgenomen ideeën, overtuigingen en waarden. Ook in het geval van kinderen kunnen psychische problemen, eetstoornissen en lastig of ongewoon gedrag wijzen op een verstoring van de ‘orde’ in het ‘systeem’.

Wat wij als volwassenen aan kinderen meegeven, is in belangrijke mate afhankelijk van hoe we zelf in het leven staan. Wat wij zelf hebben ervaren. Wat wij hebben verwerkt en wat wij diep hebben weggestopt, waar wij vrede mee hebben en waar wij nog steeds mee in strijd zijn. Tijdens deze training leer je door gebruik te maken van een systemische benadering om verbanden die aan de problematiek ten grondslag liggen, bloot te leggen tijdens opstellingen begeleiden met/voor kinderen.

Lees verder...

 

Inschrijfformulier Systeem In-Zicht 3-daagse

Met behulp van onderstaand formulier schrijft u zich in voor de 3-daagse training Systeem In-Zicht. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving per e-mail.
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy wetgeving.