topmenu

Ons team

Wie zijn wij

Wat leuk om u hier te ontmoeten. Vanuit onze jarenlange ervaring in de kinderopvang ontwikkelden wij ruim vier jaar geleden onze eigen KIKI-methode voor ontwikkelingsstimulering. Inmiddels werken er ruim 3000 organisaties, gastouders en kinderdagverblijven in Nederland en Vlaanderen met KIKI en dat aantal groeit nog steeds. Bij het programma hoort een intensieve training. Deelnemers leren hierin kijken naar hun eigen rol in de interactie met de kinderen. Hoe meer je over jezelf weet en begrijpt, hoe beter je dat ook kunt herkennen bij kinderen. Je wordt de beste professionele opvoeder die kinderen zich kunnen wensen, omdat ze daadwerkelijk begrepen worden!

Daarnaast bieden wij uiteenlopende trainingen en coachingsmogelijkheden op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling, voor personen, gezinnen en bedrijven. Kinderen, kinderopvang, opvoeden en ontwikkeling staan daarin meestal centraal.

Graag vertellen we in het kort wat wij belangrijk vinden bij het geven van trainingen en/of workshops en tijdens coaching. We realiseren ons dat we nog veel meer zijn dan hetgeen wat hier staat, graag maken we een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek.

Om een goede training neer te zetten is er meer nodig dan alleen gedegen vakkennis. Want hoe brengt je de lesstof over op de deelnemer? En hoe zorg je er als trainer voor dat hij of zij geïnspireerd naar huis gaat? Hoe ga je om met weerstand? We vinden het belangrijk dat we de deelnemers van de trainingen een plek bieden waar ze zich fijn voelen. Een plek waar ze zich welkom voelen, met alles wat ze bij zich dragen. Waar ze in de ontmoeting hun kennis er ervaringen kunnen verrijken.

Het gaat ons bij de trainingen en workshops niet alleen om de kinderen. Het gaat ook om de ontwikkeling van jou als professioneel opvoeder. We houden je daarom regelmatig een spiegel voor. Die reflectiemomenten zijn bedoeld als moment voor jezelf om even pas op de plaats te maken en naar jezelf te kijken. Hoe zie jij jezelf, wat zien kinderen, wat zien ouders? Ben je tevreden over dat spiegelbeeld, wat zou je willen veranderen en wat heb je daarvoor nodig?

We kunnen alleen kinderen begeleiden, opvoeden en iets leren, als we onze eigen stenen op ons pad hebben opgeraapt. Anders zullen de kinderen er over struikelen.

We willen het allerbeste voor de kinderen en voor jou, zodat duizend bloemen kunnen bloeien. Persoonlijke ontwikkeling duurt een leven lang, kinderen dragen de ontwikkelkansen in zich. Wij dagen jou uit om al die bloemen ‘in knop’ een (speel)veld te bieden met vruchtbare grond waarop duizend bloemen in volle pracht kunnen gaan bloeien.

Leuk om ook u te ontmoeten, we stellen graag alvast ons team aan u voor!

Met vriendelijke groet,

 

Ron Baars

&

Hester Baars - Lindner

 • Frieda Verhage
  Frieda Verhage geeft al sinds 2004  trainingen aan pedagogisch medewerkers, gastouders en ouders. Daarnaast biedt ze ouders van jonge kinderen opvoedondersteuning waarbij ouders handvatten krijgen om op een positieve en constructieve manier op het gedrag van hun kind(eren) te reageren. Haar passie is om het potentieel in mensen en organisaties naar boven te laten komen.
 • Nadine Heemskerk
  Als trainer van KIKI komen voor mij twee belangrijke dingen samen. Mensen begeleiden en trainen in hun werkzaamheden met kinderen. Heeft u ook Passie voor kinderen, streeft u ook naar Kwaliteit in gastouderopvang en bent u er op uit om uzelf nog meer te Ontwikkelen? Dan komen wij elkaar vast en zeker in de toekomst tegen!
 • Sharon van den Hoven
  Sharon is de creatieveling op kantoor. Sharon ontwikkelt mede de thema's, beheert de KIKI shop en zorgt voor de juiste informatie.
 • Wilma Polderman
 • Renske Groot
  "Pedagogiek, opvoeding, persoonlijke ontwikkeling en communicatie... Daar ligt mijn passie! Vanuit Kiki geef ik training aan professionals die met kinderen werken, waarbij al deze elementen samenkomen. Ik doe dit dan ook met veel plezier en enthousiasme. Ik vind het belangrijk dat elk kind vanuit een liefdevolle basis kan opgroeien. En dit wil ik meegeven in de trainingen die ik geef."
 • Floor Jurriens
  Ik ben Floor Jurriens, trainer, echtgenoot en moeder van een dochter en een zoon. Ik geniet van het geven van trainingen waarbij persoonlijke groei voorop staat. Theorie en praktijk wissel ik graag af om ervoor te zorgen dat we (nog meer) optimale kansen aan kinderen bieden. Nlp en systemische werken zijn mijn specialiteiten.
 • Marieke Krukkert
  ‘Kansen grijpen en kansen creëren’ en daarmee de kwaliteit van de opvang verbeteren! Dat wil ik bereiken door trainingen te geven bij Kiki. Ik heb veel gewerkt met jonge kinderen; in het basisonderwijs als leerkracht bij de kleuters en bij kinderen met een VVE-indicatie in een peutergroep. Daarnaast heb ik ondersteuning geboden in de kinderopvang en keek ik mee op de werkvloer. Het belang van kwaliteit in de kinderopvang krijgt gelukkig steeds meer aandacht en ik wil hier graag mijn steentje aan bijdragen!