topmenu

TINK Interne Trainers Training

Interne TINK trainers training

KIKI Training & Coaching heeft een licentie om de ‘interne TINK trainers training’ aan te bieden en aan te vullen met onze expertise. Hoe fijn is dat! De ‘interne TINK-trainers training’ is bedoeld voor managers, coaches, pedagogisch specialisten en bemiddelingsmedewerkers die als TINK-trainer hun eigen pedagogisch medewerkers en gastouders willen trainen en/of TINK willen borgen in de organisatie.

De training duurt drie dagen. We doorlopen in de training de verschillende onderdelen van de TINK-training: de inhoudelijke onderdelen, de werkvormen en het werken met verschillende instrumenten zoals de kijkwijzers. Je leert via mondeling, reflectie en oefening hoe je de TINK-training uitvoert, hoe je coacht en hoe je samen videobeelden analyseert. Videocoaching is een belangrijk onderdeel van de TINK-training.

Aangezien we het erg belangrijk vinden dat de training aansluit bij de doelgroep zullen we de TINK training aanvullen met onze expertise in het geven van training en het werken in de gastouderbranche en kinderopvangbranche. In de ‘interne TINK-trainers training’ leren we de deelnemers hoe ze er direct en effectief mee aan de slag kunnen. Het geleerde in de trainersopleiding is direct toepasbaar bij de trainingen taal en interactievaardigheden aan pedagogisch medewerkers en gastouders en ook bij informatieavonden aan ouders, tijdens vergadering met bemiddelingsmedewerkers en bij thema-avonden die uw organisatie aanbiedt aan gastouders, pedagogisch medewerkers, ouders en bemiddelingsmedewerkers.

De trainingen bieden we incompany aan binnen kinderopvang organisaties en aan bemiddelingsmedewerkers Gastouderbureau. Heeft u meer dan 6 deelnemers, dan komen wij graag naar u toe! Ook dan kunt u de training volledig vergoed krijgen vanuit SZW.  

Pak deze kans voor kwaliteit, passie en persoonlijke ontwikkeling!

Geplande open-inschrijving trainingen 2018 in Bunschoten:

Voorjaar:

31 mei 2018

14 juni 2018

28 juni 2018

Najaar:

10 september 2018

24 september 2018

8 oktober 2018

Geplande open-inschrijving training 2018 in Utrecht bij Sardes:

4 juni 2018

11 juni 2018

25 juni 2018

U kunt zich alleen aanmelden als u reeds een subsidiebeschikking heeft ontvangen van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid! Lees ook eerst de ingangseisen voordat u zich aanmeldt.

Kosten: Sardes: € 2.000,- per deelnemer inclusief trainersmap, trainingslocatie, koffie/thee, lekkernijen en uitgebreide lunch. Dit bedrag wordt geheel gesubsidieerd door SZW.
Duur: 3 dagen van 9.30 tot 16.00 uur (inloop vanaf 9.15 uur)
Locatie: Aangeboden door Sardes en gegeven door KIKI Training & Coaching
Studiebelasting: Naast de 3 bijeenkomsten nog 10 uur voor werkopdrachten en eindopdracht
Certificaat: Na de training ben je gecertificeerd om binnen je eigen organisatie medewerkers te trainen en TINK te borgen in de organisatie.
Materiaal: Trainershandleiding inclusief cursistenmateriaal
Ingangseis: Taalniveau 3F (Spreken/Gesprekken voeren, Lezen, Schrijven, Luisteren), aan te tonen door ofwel een hbo bachelor-diploma, of door een certificaat. Wanneer u hier niet over beschikt, kunt u zich inschrijven voor het TINK 3F-taalassessment.
Annulering Sardes regeling: Bij verhindering kunt u tot vier weken voor de start van de training zonder kosten annuleren. Annuleert u later, dan brengen wij de volledige deelnemersprijs in rekening. U kunt zich wel laten vervangen door een collega.
Op dit moment nog geen training gepland

Veelgestelde vragen

Kun je ook zonder subsidie deelnemen?

Nee, helaas is dat niet mogelijk. Deelnemen kan alleen met subsidie van het SZW. Belangrijk is dat je de subsidie hebt toegewezen gekregen voordat de training begint. Dit zijn regels vanuit SZW.


Kan ik me ook bij jullie aanmelden?

Al de TINK Interne Trainers Trainingen worden georganiseerd door Sardes. Wij zijn 1 van de partijen de de trainingen geven. Aanmelden kan alleen via www.sardes.nl