topmenu

Systeem In-Zicht

Systeem In-Zicht, de eerste stap naar verandering!

Je familie is het eerste ‘systeem’ waar je onderdeel van uitmaakt. Hedendaagse problemen, zowel privé als op het werk, vinden vaak hun oorsprong in bewust en onbewust overgenomen ideeën, overtuigingen en waarden. Ook voor kinderen geldt dat psychische problemen, eetstoornissen en lastig of ongewoon gedrag wijzen op een verstoring van de ‘orde’ in het ‘systeem’.

Wat wij kinderen meegeven als ouders of verzorgers is in belangrijke mate afhankelijk van hoe we zelf in het leven staan. Wat wij zelf hebben ervaren, wat we hebben verwerkt, wat we diep hebben weggestopt, waar we vrede mee hebben en waar we nog steeds mee in strijd zijn. De systemische benadering helpt je verbanden bloot te leggen die aan de problematiek ten grondslag liggen om vervolgens – met respect voor het verleden – je eigen stappen te maken.

Een systemische opstelling maakt zichtbaar hoe patronen uw leven beïnvloeden. Iedereen maakt deel uit van een systeem, bijvoorbeeld van een familie. In elke familie spelen verborgen familiepatronen een rol. Het zijn vaak onbewuste invloeden die klachten en/of problemen kunnen veroorzaken. In een opstelling brengt iemand een thema of vraagstuk in. Door het vraagstuk op te stellen met systemische poppetjes, grondankers of door representant wordt het vraagstuk of thema in beeld gebracht. Door interventies van de trainer treden veranderingen op, waardoor problemen zichtbaar en/of opgelost kunnen worden.

De professionele en zeer ervaren systemnische opstellers aangesloten bij KIKI Training & Coaching laten u graag kennismaken met met uw systeem door Systeem In-Zicht.

- Systemische coaching In-Zicht, individuele coaching, op afspraak

- Systemisch werken in de praktijk, 4 daagse basis training

- Systemisch kijken naar kinderen, dag workshop voor groepen tot 20 personen

- Systeem In-Zicht opstellings avonden, maandelijks op wisselende avonden

 

 

Meer informatie of offerte op maat ontvangen, neem gerust contact met ons op!