topmenu

Systeem In-Zicht avonden

Systemische opstellingen

Een systemische opstelling maakt zichtbaar hoe patronen uw leven beïnvloeden. Iedereen maakt deel uit van een systeem, bijvoorbeeld van een familie. In elke familie spelen verborgen familiepatronen een rol. Het zijn vaak onbewuste invloeden die klachten en/of problemen kunnen veroorzaken. In een opstelling brengt iemand een thema of vraagstuk in. Uit de aanwezigen worden vervolgens mensen gekozen die een familielid of een emotie mogen vertegenwoordigen. Deze worden samen in de ruimte opgesteld, waardoor onderlinge verhoudingen en gevoelens ten aanzien van de echte familieleden duidelijk worden. Door interventies van de trainer treden veranderingen op, waardoor problemen zichtbaar en/of opgelost kunnen worden.

De avond

Als deelnemer aan de opstellingen avond kunt u zelf een vraagstuk inbrengen, representant zijn in de opstelling van iemand anders of toeschouwer zijn. Ongeacht de rol die u heeft, kunt u ervaren hoe opstellingen werken en zien hoe vraagstukken vorm krijgen. Tijdens elke systemische opstellingen avond kunnen zowel familieopstellingen als organisatieopstellingen  worden gedaan. 

Tijden en locatie

De avond begint om 19.30 uur en de koffie staat klaar vanaf 19.00 uur.

Locatie KIKI Trainings- & Kennisinstituut, Einsteinweg 33 d in Bunschoten.

U kunt zich aanmelden voor deze avond door een mail te sturen naar info@kiki-s.nl of maandag te bellen naar 033-7110695. (Vol=vol)

Kosten:

Toeschouwer en/of representant:

€ 25,00

Inbrengen vraagstuk:

€ 55,00*

* Wanneer u een vraagstuk wilt inbrengen willen wij u vragen een mail te sturen naar info@kiki-s.nl. Zodat wij u van te voren een mail kunnen sturen met een vragenlijst en eventueel van te voren met u telefonisch kunnen overleggen over uw vraagstuk, de representanten en eventuele deelnemers die u graag zelf wilt meenemen.

 

Leuk u te ontmoeten tijdens deze bijzondere, verhelderende en inzicht avonden.

Inzicht is de eerste stap naar verandering!