topmenu

Laat je talenten bloeien met MKB SLIM-subsidie!

Laat je talenten bloeien met MKB SLIM-subsidie!

‘Een leven lang leren’ is een initiatief van de overheid, om volwassenen te stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, zodat hun vaardigheden blijven aansluiten op een veranderende arbeidsmarkt. De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt vanaf 2020 €48 miljoen per jaar beschikbaar voor initiatieven gericht op het stimuleren van leren en ontwikkelen in het midden- en kleinbedrijf: MKB.

Wil je investeren in de kennis, groei en ontwikkeling van je medewerkers en dus in je onderneming? Dan mag je subsidie Stimuleringsregeling leren en ontwikkelen in het MKB niet missen!

 

"Schrijf je organisatie vanaf vandaag nog in voor de aanvraag periode van de SLIM subsidie die start in maart 2021. Wij maken de offerte en zorgen voor het van te voren klaarmaken van de subsidie aanvraag, zodat ook jouw organisatie kan groeien, door talenten te laten bloeien!"

 

Voor wie?

KIKI Training en Coaching heeft het traject ‘Laat je talenten bloeien’ ontwikkelt, zodat kinderopvangorganisaties (die behoren tot de MKB) de SLIM-subsidie kunnen inzetten voor ‘leven lang leren’ in de kinderopvangbranche.

* Controleer hier of jouw organisatie behoort tot de MKB 

 

Wat levert het op?

  • Een werkgever met oog voor de werknemers
  • Het 'Laat je talenten bloeien' scholingsplan, dat wordt gedragen door de hele organisatie
  • Een goede werksfeer
  • Externe deskundige ondersteuning
  • Verstevigen van de functie en kennis van de interne coach
  • Medewerkers in zicht! 
  • Klaar voor de toekomst

 

Aanpak

KIKI Training & Coaching maakt een offerte 'Laat je talenten bloeien' op maat voor jouw organisatie. In overleg stellen we de aanvraag op, dienen deze aanvraag in en bewaken het aanvraagproces. Wanneer jouw subsidieaanvraag is goedgekeurd helpen we je bij de administratie, maken wij in overleg het voortgangsverslag en einddeclaratie.

KIKI verzorgt het traject en de subsidie aanvraag, zodat jouw kostbare tijd kan worden besteed aan het bloeien van jouw organisatie. Wanneer de subsidie in dit termijn niet wordt toegekend, dan heb je geen kosten en dienen wij de aanvraag de volgende periode opnieuw voor je in.

Meer informatie vind je in de uitgebreide flyer hieronder.

 

Persoonlijke ontwikkeling duurt een leven lang…

In-Zicht is de eerste stap naar verandering.

 

Aanvragen offerte SLIM subsidie KIKI Training & Coaching

Graag maken wij een offerte op maat. Het is ook mogelijk een telefonische afspraak te plannen. Indien je dit aangeeft op het formulier nemen we op kort termijn contact op!