topmenu

Recensies

Recencies van onze klanten

Graag geven wij onze klanten de gelegenheid te laten weten hoe tevreden ze zijn. Hieronder een aantal van onze klanten aan het woord.
Alle recensies
Recensies Kansen in Kinderen
Recensies Trainingen
 • We hebben de TINK-training gevolgd samen met verschillende PW-ers van andere kinderdagverblijven. Het was een leuke, gezellige groep en het was fijn en leerzaam om ervaringen uit te wisselen. De training werd op een prettige, duidelijke manier gegeven en waar nodig voorzien van aanvullende informatie, goed aangepast op ons kleinschalige karakter.
 • Na de info avond van KIKI staan wij te trappelen van plezier om vanaf september 2016 van start te gaan met de KIKI training. Een grote aanrader voor de Gastouders die zich nog niet hebben aangemeld.
 • Sinds 2012 werken we in ons kinderdagverblijf met beer Kiki en de bijbehorende thema's. Iedere maand genieten de PW-ers, ouders en zeker de kinderen van de avonturen die zij beleven met beer Kiki. Werken met KIKI is fijn omdat het programma kant en klaar is en aan alles is gedacht. Wij, ouders, kinderen en de GGD zijn enthousiast over deze methode.
 • We hebben van Hester een hele leuke introductieavond gehad over KIKI. Hester had alle KIKI spullen meegenomen en heeft ons met veel passie de manier van werken met KIKI uitgelegd. Alle Gastouders gingen met KIKI naar huis en sinds die avond heeft KIKI een plekje bij hun opvangadres! Erg leuk om te zien hoe KIKI leeft bij veel van onze gastouders. (Harmke Smit, bemiddelingsmedewerker Smarttkids Veenendaal)
 • deskundig, gepassioneerd, betrokken………. Welke omschrijving past het beste bij de TINKtrainingen die door Ron Baars worden gegeven? Ron slaagt er met zijn warme persoonlijkheid in om een veilige ambiance te creëren, die leidt tot een bijzondere verdieping en uitbreiding van de kennis van onze pedagogisch medewerkers.
 • Het team van kinderopvang de vlindertuin uit Kampen (OV) En heeft met grote tevredenheid de trainingen voor TINK en VVE KIKI gevolgd. Echt een aanrader voor andere teams van (kleinschalige) kinderdagverblijven...
 • Gastouderbureau G4 uit Lage Mierde heeft voor haar gastouders een High tea verzorgd, met voorafgaande een workshop geheel verzorgd door KIKI. Lieke bracht deze workshop op een vrolijke en inspirerende wijze wat voor de gastouders een verhelderende gewaarwording was. Bewust van hun ondersteunende functie als professional in de ontwikkeling van de kinderen. Het was een fijne samenwerking en een mooie ochtend waar gastouders ook de ruimte hadden om kennis te maken en ervaringen uit te wisselen. Door vraagouders wordt KIKI enthousiast en met waardering ontvangen; Positief dat hun gastouder op een veelzijdige educatieve manier met hun kinderen bezig is.
 • Wij stimuleren en motiveren onze gastouders om te werken met thema’s in de gastouderopvang. KIKI is een gewaardeerde training door onze gastouders. De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers van KIKI Training & Coaching. Ga zo door !
 • 4Kids al jaren een trouwe samenwerkingspartner met KIKI Kansen in kinderen.
 • GOB Snoesje
 • Kiki is hier een grote vriend van de kinderen. Bij hun binnenkomst wordt hij gewekt, geknuffeld, in bad gedaan en aangekleed. Met z’n allen bedenken we  de activiteiten van de dag die komen gaat…Kiki gaat meestal mee onder de hoede van 1 van de kinderen. Hij is niet meer weg te denken op de opvang, en gaat zelfs mee naar huis als een kind een steuntje in de rug kan gebruiken.
 • Het werken met Kiki is erg leuk om te doen. De kinderen genieten van alles. En leren ook nog heel veel van. Vooral de thema tafel is echt een object in huis. En ze zien gelijk welke thema er nu weer is. Door steeds de woordkaarten te pakken, en daar ook de voorwerpen bij te zoeken leren de kinderen snel en op een speelse manier wat het is. En wat je er mee kan doen. En door het vaak te doen zie je het kind groeien in haar of zijn ontwikkeling. En krijgen ze daar door zelfvertrouwen.
 • Kiki is niet meer weg te denken bij mij in de opvang . Kiki is alles; een knuffelbeer, troostbeer, feestbeer, logeerbeer en natuurlijk onze themabeer. Kiki is het beste vriendinnetje van mijn Ukkies!
 • Kiki is niet meer bij ons weg te denken. Zij gaat overal in haar eigen buggy mee naar toe. Verkleden, verschonen. Een echte vriend.
 •   “Voor de 2de keer heeft Hester Baars een informatieve en zeer sprankelende voorlichting gegeven aan onze gastouders over Kiki. Geïnspireerd door de bevlogenheid van Hester gaan er weer meerdere gastouders mee aan de slag. Gastouderbureau Dolfijn