topmenu

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling duurt een leven lang……

KIKI Training & Coaching biedt uiteenlopende trainingen en coaching mogelijkheden in de kinderopvangbranche.  Kinderen, kinderopvang, opvoeden en ontwikkeling staan daarin meestal centraal. Persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing duurt een leven lang. Ook kinderen dragen alle ontwikkelingskansen in zich. De ervaren en gemotiveerde KIKI-trainers dagen iedereen die met kinderen werkt uit om al die ‘bloemen in de knop’ een vruchtbaar (speel)veld te bieden zodat er duizenden bloemen in volle pracht kunnen bloeien! De trainingen en workshops van KIKI Training & Coaching zijn de verbinding tussen het lezen van kinderen, effectief communiceren en persoonlijke ontwikkeling.

Deze trainingen zullen de komende weken worden aangevuld met informatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Maar hieronder kennis met het aanbod van trainingen voor de kinderdagopvang:

Laatste nieuwsberichten

  • Nieuwe meldcode met afwegingskader

    Nieuwe meldcode met afwegingskader

    Werken met de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling voor de kinderopvang en gastouderopvang De meldcode inclusief afwegingskader Uitgegeven door: KIKI Training & Coaching, www.kiki-s.nl   ‘’Als ze als kind niet altijd zo stil had hoeven zijn, had ze vandaag misschien het hoogste lied gezongen. Als ze als kind niet altijd …Lees meer »
  • Vacature: Medewerker Front Office – 30 uur per week

    Vacature: Medewerker Front Office – 30 uur per week

    KIKI Training & Coaching is een vooruitstrevend en innoverend bedrijf, actief in de onderwijs- & kinderopvangbranche. Wij verzorgen trainingen op het gebied van ontwikkelingsstimulering bij kinderen en persoonlijke ontwikkeling. Daarbij ondersteunen wij gastouders en pedagogisch medewerkers door middel van een maandelijks programma “KIKI, Kansen in kinderen” waarin wisselende thema’s centraal …Lees meer »