topmenu

Pedagogische Kwaliteit in de Praktijk Gilde

Bekijk de agendavraag offerte aan

'PEDAGOGISCHE KWALITEIT IN DE PRAKTIJK’-GILDE

Kwaliteit leveren is essentieel. En daarvoor moet je jezelf blijven verbeteren! Hoe blijf je op de hoogte van de veranderingen in je vak? Hoe blijf je zelf in ontwikkeling? Waar doe je inspiratie op?

Het ‘Pedagogische Kwaliteit in de praktijk’-Gilde is daarop het antwoord. In dit Gilde vind je vakgenoten die hetzelfde willen als jij – excelleren in hun vak! En dat bereik je door binnen het Gilde deel te nemen aan intervisiebijeenkomsten, verdiepende trainingen en workshops – allemaal gericht op pedagogische kwaliteit!

Intervisie

Diverse keren per maand organiseert KIKI Training & Coaching speciale intervisie bijeenkomsten. Intervisie is effectief en leerzaam! Je praat met collega's of vakgenoten over vraagstukken uit de dagelijkse praktijk, die je ook zelf kunt voorleggen. De deelnemers denken met elkaar mee en geven feedback, suggesties en mogelijke oplossingen.

  • Inhoud
    • eerste uur; open frame, begeleid door KIKI Trainer
    • koffie/thee pauze
    • anderhalf uur; rond de tafel gesprekken in kleine groepen (Pedagogiek / Persoonlijke ontwikkeling / Coaching /Coach de coach)

 

Coach de coach

Als jij zowel pedagogisch coach als pedagogisch medewerker bent, moet ook jij gecoacht worden – door een andere coach! Tijdens de intervisies van KIKI Training & Coaching is het mogelijk om elkaar te coachen en/of komen pedagogisch coaches bij elkaar voor een sessie aan de hand van Beeld In-Zicht.

Werkvormen

Als Gilde lid krijg je toegang tot een speciale website pagina van KIKI Kennisinstituut. Op deze pagina staan verschillende werkvormen, filmpjes en coach oefeningen die je gelijk in de praktijk kunt inzetten. Deze pagina blijft ontwikkelen en wordt steeds opnieuw aangevuld.

Nieuwsbrief

Speciaal voor Gilde leden worden er informatie nieuwsbrieven gestuurd, met de laatste ontwikkelingen, coach de coach opdrachten en overige informatie.

Masterclasses

Heb je geen tijd voor intensieve studietrajecten en wil je toch snel en effectief je kennis bijspijkeren? Kom dan naar een van de masterclasses van het ‘Pedagogische Kwaliteit in de praktijk’-gilde. Op één dag praten toptrainers en professionals uit de praktijk je bij over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en trends binnen het werkveld.

  • Ochtend 09.30 - 13.30 (incl. lunch 12.30 - 13.30), Gilde tarief € 75,00 (normaal tarief € 150,00)
  • Middag 12.30 - 16.30 (incl. lunch 12.30 - 13.30), Gilde tarief € 75,00 (normaal tarief € 125,00)
  • Hele dag 9.30 - 16.30 (incl.lunch 12.30 - 13.30), Gilde tarief € 150,00 (normaal tarief € 250,00)

 

Lidmaatschap 

Wanneer je binnen het KIKI Kennisinstituut de opleiding tot pedagogisch coach en/of beleidsmedewerker volgt, gaat volgen of hebt gevolgd, ben je toegetreden tot de 'Pedagogische kwaliteit in de praktijk Gilde'. Je kunt gratis deelnemen aan de intervisiebijeenkomsten.

 

Ben je pedagogisch coach en/of beleidsmedewerker en niet binnen KIKI opgeleid, dan kun je alsnog toetreden tot het Gilde. De lidmaatschapsprijs is vastgesteld op €125,- per jaar. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd.

Aanmelden? Klik dan op de button: Ja, ik word lid!

Agenda

Training open inschrijving KIKI Kennisinstituut in virtueel klaslokaal of live:

Agenda met inschrijf mogelijkheid*

*intervisie start bij minimaal 10 deelnemers.

Jezelf verder ontwikkelen?