topmenu

Pedagogische Kwaliteit in de Praktijk Gilde

vraag offerte aan

'PEDAGOGISCHE KWALITEIT IN DE PRAKTIJK’-GILDE

Kwaliteit leveren is essentieel. En daarvoor moet je jezelf blijven verbeteren! Hoe blijf je op de hoogte van de veranderingen in je vak? Hoe blijf je zelf in ontwikkeling? Waar doe je inspiratie op?

Het ‘Pedagogische Kwaliteit in de praktijk’-Gilde is daarop het antwoord. In dit Gilde vind je vakgenoten die hetzelfde willen als jij – excelleren in hun vak! En dat bereik je door binnen het Gilde deel te nemen aan intervisiebijeenkomsten, verdiepende trainingen en workshops – allemaal gericht op pedagogische kwaliteit!
Intervisie

Diverse keren per jaar organiseert KIKI Training & Coaching speciale intervisie bijeenkomsten. Intervisie is effectief en leerzaam! Je praat met collega's of vakgenoten over vraagstukken uit de dagelijkse praktijk, die je ook zelf kunt voorleggen. De deelnemers denken met elkaar mee en geven feedback, suggesties en mogelijke oplossingen.

 • Inhoud
  • eerste uur; open frame, begeleid door KIKI Trainer
  • koffie/thee pauze
  • anderhalf uur; rond de tafel gesprekken in kleine groepen (Pedagogiek / Persoonlijke ontwikkeling / Coaching /Coach de coach)
Gilde tarief GRATIS (normaal tarief € 45,00)
Agenda intervisies
Inspiratiecongres 
De inspiratie congressen van het Gilde pedagogisch kwaliteit in de praktijk, zijn er speciaal voor gastouders, pedagogisch medewerkers en pedagogisch coaches en beleidsmedewerkers. De congressen worden georganiseerd door het Gilde met als doelen: inspireren, delen van kennis en netwerken. De beste ideeën, sprekers én netwerk voor pedagogisch professionals die op zoek zijn naar nieuwe inzichten en inspiratie voor meer zakelijk én persoonlijk succes.
 • Ochtend 09.30 - 10.00 Gilde tarief € 65,00 (normaal tarief € 95,00)
 • Middag 13.00 - 16.30, Gilde tarief € 65,00 (normaal tarief € 95,00)
 • Dag 10.00 - 16.00 incl. lunch, Gilde tarief € 115,00 (normaal tarief € 145,00)
Agenda en informatie inspiratie congressen 2021 
Masterclasses
Heb je geen tijd voor intensieve studietrajecten en wil je toch snel en effectief je kennis bijspijkeren? Kom dan naar een van de masterclasses van het ‘Pedagogische Kwaliteit in de praktijk’-gilde. Op één dag praten toptrainers en professionals uit de praktijk je bij over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en trends binnen het werkveld en gaan we met elkaar in gesprek om de nieuwe inzichten te koppelen aan de werkpraktijk.
 • Hele dag 10.00 - 16.00 (incl.lunch 12.30 - 13.30), Gilde tarief € 145,00 (normaal tarief € 195,00)
Agenda en informatie masterclasses 2021
Coach de coach
Als jij zowel pedagogisch coach als pedagogisch medewerker bent, moet ook jij gecoacht worden – door een andere coach! Tijdens de intervisies van KIKI Training & Coaching is het mogelijk om elkaar te coachen en/of komen pedagogisch coaches bij elkaar voor een sessie aan de hand van Beeld In-Zicht.
Online Gilde omgeving
Als Gilde lid krijg je toegang tot een speciale online Gilde omgeving van KIKI Kennisinstituut. Op deze pagina staat het aanbod van intervisies, congressen en masterclasses die KIKI jaarlijks organiseert. Op deze special website pagina staan kortingscodes voor korting op de bijeenkomsten.
Nieuwsbrief
Speciaal voor Gilde leden worden er informatie nieuwsbrieven gestuurd, met de laatste ontwikkelingen, praktijkkoppelingen en overige informatie.
Lidmaatschap 
Ben je werkzaam in de kinderopvang, het onderwijs, stafmedewerker, pedagogisch coach en/of beleidsmedewerker, gastouders, dan kun je alsnog toetreden tot het Gilde pedagogische kwaliteit.
De lidmaatschapsprijs is vastgesteld op €125,- per jaar. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd.
Aanmelden? Klik dan op de button: Ja, ik word lid! Registreer je in de online Gilde omgeving van KIKI en ontvang gelijk de kortingscodes om met korting jouw plek te reserveren!

Jezelf verder ontwikkelen?