topmenu

Organisatie ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling duurt een leven lang……

KIKI Training & Coaching helpt organisaties een stap vooruit. Want het valt nog niet mee om het allemaal voor elkaar te boksen in kinderopvangland. Er wordt veel gevraagd van organisaties en hun stafmedewerkers.

KIKI helpt en ondersteunt het inrichten van de pedagogische praktijk als sparringpartner. Dus nog 'iets' nodig om IKK proof de toekomst tegemoet te zien?

KIKI helpt organisaties en haar medewerkers dezelfde kant op te laten bewegen. Vanuit 'systemisch' perspectief brengen we de organisatie letterlijk een 'stap' verder.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Laatste nieuwsberichten

  • Nieuwe meldcode met afwegingskader

    Nieuwe meldcode met afwegingskader

    Werken met de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling voor de kinderopvang en gastouderopvang De meldcode inclusief afwegingskader Uitgegeven door: KIKI Training & Coaching, www.kiki-s.nl   ‘’Als ze als kind niet altijd zo stil had hoeven zijn, had ze vandaag misschien het hoogste lied gezongen. Als ze als kind niet altijd …Lees meer »
  • Vacature: Medewerker Front Office – 30 uur per week

    Vacature: Medewerker Front Office – 30 uur per week

    KIKI Training & Coaching is een vooruitstrevend en innoverend bedrijf, actief in de onderwijs- & kinderopvangbranche. Wij verzorgen trainingen op het gebied van ontwikkelingsstimulering bij kinderen en persoonlijke ontwikkeling. Daarbij ondersteunen wij gastouders en pedagogisch medewerkers door middel van een maandelijks programma “KIKI, Kansen in kinderen” waarin wisselende thema’s centraal …Lees meer »