topmenu

Talentontwikkeling ‘onderste-boven’ NLP

Voor iedereen die nog meer kwaliteiten uit zichzelf naar boven willen halen!

In deze NLP training kijk je naar de invloed van levenservaringen, beperkende patronen en overtuigingen, en naar normen en waarden die we veelal van huis uit hebben meegekregen. Wat zijn succesvolle en beperkende patronen en overtuigingen, wat houdt je tegen en wat brengt je juist in beweging? Hoe kun je dit veranderen of inzetten tijdens het werken met het jonge kind?

Door de speciale reflectiemomenten word je je bewust van de onbewuste sturing achter je communicatie, gedrag en emoties. Je zet een stapje achteruit om naar jezelf te kijken: Hoe zie jij jezelf? Wat zien anderen? Wat zou je willen veranderen? Voor iedereen die nog meer kwaliteiten in zichzelf naar boven wil halen!

In de training talentontwikkeling ‘Ondersteboven’ staat de ontwikkeling van kinderen en jezelf centraal. Je doet veel nieuwe kennis op en door de vele bijzondere ervaringen en oefeningen krijg je verhelderende inzichten. Tijdens deze training gaat het om de communicatie met jezelf en anderen. Iedereen wordt onbewust gestuurd in zijn communicatie, gedrag en emoties. We kijken tijdens deze training naar de invloed van levenservaringen, beperkende patronen en overtuigingen en naar normen en waarden die we van huis uit hebben meegekregen.

Wat zijn onze succesvolle en beperkende patronen en overtuigingen, wat houdt ons tegen en wat brengt ons juist in beweging? Hoe we dit kunnen veranderen of inzetten tijdens het werken met het jonge kind. Hester houdt de deelnemers regelmatig een spiegel voor.

Deze reflectiemomenten zijn bedoeld als moment voor jezelf om even pas op de plaats te maken, een stap achteruit te zetten en naar jezelf te kijken. Hoe zie jij jezelf, wat zien anderen? Ben je tevreden over dat spiegelbeeld? Wat zou je willen veranderen en wat heb je daarvoor nodig? Je wordt je bewust van de onbewuste sturing achter je communicatie, gedrag en emoties. Je ontdekt zowel succesvolle als beperkende patronen en overtuigingen zodat jij weet wat je tegenhoudt en in beweging brengt en hoe je dit kunt veranderen of inzetten. Voor een nog succesvoller contact met jezelf en iedereen in je omgeving, of het nu gaat om collega’s, je gezin, vrienden of een totaal onbekende!

Reactie deelnemer aan Ondersteboven

'Ik heb tijdens deze cursus me zelf echt onder de loep genomen en bedacht wat wil ik in dit leven bereiken wat wil ik doen. Door deze cursus heb ik hele belangrijke knopen door gehakt. Knopen die ik al jaren weg stop omdat ik niet durfde of er was altijd wel iets. Sharon Angel'

De training:

Tijdsinvestering: 4 dagen van 9.30 - 16.00 uur

Kosten

  •  €695,00 per persoon incl. certificaat, portfolio, lesmateriaal en lunch.
  • Gildeleden prijs €595,00 per persoon incl. certificaat, portofolio, lesmateriaal en lunch.

 

Trainer: Ron en/of  Hester Baars - Lindner

* KIKI Training & Coaching is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).