topmenu

Exelleren als trainer in de Kinderopvang en in het Onderwijs

Trainers Training 'Excelleren als trainer in de Kinderopvang en in het Onderwijs'

"Trainen is een vak, een vak kunt u leren"

Als leraar, trainer en coach zijn wij steeds op zoek naar de meest effectieve manier om al die unieke kinderen en volwassenen de beste leerervaring te geven. Om echt iets bij te dragen. Om aan het einde van de dag iedereen naar huis te laten gaan met een voldaan gevoel. JIJ als trainer maakt het verschil en niet de leerlingen, cursisten, of de 'groep'.

Trainen is een vak! Sommige mensen rollen er op een natuurlijk manier in. Misschien bent u al langer deskundig op het gebied van geven trainingen en instrueerde u al eens collega's, pedagogisch werkers, gastouders of ouders. Wellicht geeft u al regelmatig presentaties of bent u al langere tijd actief als trainer. Of, als u nog niet zo ervaren bent, moet u misschien nog wat didactische vaardigheden ontwikkelen.

Met de training 'Excelleren als trainer in de Kinderopvang en in het Onderwijs' leert u alles op het gebied van het overbrengen van enthousiasmeren en persoonlijke ontwikkeling van de cursisten. In deze 4-daagse training leer je hoe je de leerstof zo kunt overbrengen, dat de deelnemers er direct effectief mee aan de gang kunnen. De geleerde trainingsvaardigheden zijn toepasbaar in de praktijk.

De training

De training duurt 4 dagen van 10.00 - 16.00 uur.

De kosten bedragen €695,00 per persoon incl. certificaat, portofolio, lesmateriaal en lunch.

De kosten voor Gildeleden bedragen €595,00 per persoon incl. certificaat, portofolio, lesmateriaal en lunch.

 

Heeft u verder nog vragen over de training, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Is deze ook voor startende gastouders of kinderdagverblijven?

Ja, juist! Hoe maak je je eigen doelen tot werkelijkheid. Wat heb je als doel voor ogen en hoe ga je je doel bereiken?