topmenu

Talentontwikkeling ‘Ondersteboven’ NLP

Bekijk de agendavraag offerte aan

‘‘Talentontwikkeling ‘Onderste-Boven’ NLP’’

Voor iedereen die nog meer kwaliteiten in zichzelf naar boven wil halen!

In de training ‘‘Talentontwikkeling ‘Onderste-Boven’ NLP’’ staat de ontwikkeling van kinderen en jezelf centraal. Je doet veel nieuwe kennis op en door de vele bijzondere ervaringen en oefeningen krijg je heldere inzichten.

Tijdens deze training gaat het om de communicatie met jezelf en anderen en wordt er gekeken naar de invloed van levenservaringen. Tevens wordt er aandacht besteed aan beperkende patronen, overtuigingen en normen en waarden die wij veelal vanuit huis hebben meegekregen. Wat zijn succesvolle en beperkende patronen en overtuigingen? Wat houd je tegen? En wat brengt je juist in beweging? Hoe kun je dit veranderen of inzetten tijdens het werken met het jonge kind? Tijdens de training wordt er regelmatig een spiegel voor de deelnemers gehouden.

Iedereen wordt onbewust gestuurd in zijn communicatie, gedrag en emoties. De reflectiemomenten zijn bedoeld als moment voor jezelf om even pas op de plaats te maken, een stap achteruit te zetten en naar jezelf te kijken. Hoe zie jij jezelf? Wat zien anderen? Ben je tevreden over dat spiegelbeeld? Wat zou je willen veranderen en wat heb je daarvoor nodig?

Je wordt jezelf bewust van de onbewuste sturing achter je communicatie, gedrag en emoties. Je ontdekt zowel succesvolle als beperkende patronen. Zo kom je erachter wat jou tegenhoudt of juist in beweging brengt en hoe je dit kunt veranderen of inzetten. Dit leidt tot een nog succesvoller contact met jezelf en iedereen in je omgeving. Of het nu gaat om collega’s, je gezin, vrienden of een totaal onbekende!

Reactie deelnemer:

‘’Ik heb tijdens deze cursus mezelf echt onder de loep genomen en bedacht wat ik in dit leven wil bereiken. Door deze cursus heb ik hele belangrijke knopen doorgehakt. Knopen die ik jaren heb weggestopt, omdat ik ze niet eerder durfde door te hakken of er altijd een excuus was.’’ Sharon Angel.

Resultaat

 • Je hebt inzicht in de grondbeginselen en uitgangspunten van NLP
 • Je past de specifieke modellen, methoden en technieken van NLP op jezelf en anderen toe
 • Je maakt optimaal gebruik van de kwaliteiten en vermogens van jezelf en anderen
 • Je communiceert effectiever volgens de principes van NLP
 • Je gaat beter om met weerstand
 • Je weet welke impact je onbewuste patronen op jezelf en je omgeving hebben
 • Je maakt beter contact met anderen en je vergroot je invloed
 • Je bereikt op ontspannen wijze je doelstellingen

Doelgroep

Je wilt met behulp van inzichten uit NLP negatieve gedachtepatronen doorbreken en daardoor beter resultaat behalen, zowel zakelijk als privé.

Tijdsinvestering

 • 6 dagen van 9.30 - 16.30 uur.

Kosten

 • €1350,00 per persoon, incl. certificaat, portfolio, lesmateriaal en lunch.
 • Gildeleden prijs €1150,00 per persoon, incl. certificaat, portfolio, lesmateriaal en lunch.

 

Trainer: Ron en/of  Hester Baars - Lindner

Klik hier voor meer informatie over de geplande training die met de eerste tweedaagse start op vrijdag 10 en zaterdag 11 januari 2020.