topmenu

Intern pedagogische ‘kwaliteitsboom’ trainer / coach

Als u de bijeenkomst 'de pedagogische kwaliteitsboom' heeft gevolgd als pedagogisch coach, stafmedewerker of bemiddelingsmedewerker van een kinderopvangorganisatie, dan bestaat de mogelijkheid om in twee dagen interne trainer / coach te worden en de workshop 'pedagogische kwaliteitsboom' aan uw eigen pedagogisch medewerkers of gastouders te geven. U kunt dan bij KIKI de 'pedagogische kwaliteitsbomen' bestellen en voert zelf de regie.

De betrokkenheid van deelnemers vergroot de 'commitment' van medewerkers en gastouders. Ze zijn immers zelf mede ontwikkelaars en vormgevers van het concrete werkplan. Ook voor nieuwe medewerkers en gastouders is het makkelijker instromen.

Tijdsinvestering
De tijdsinvestering van bovenstaande training is 2 dagen van 10:00 t/m 16.00 uur.

Kosten en overige informatie:

  • € 495,00 incl. koffie/thee/lunch en A0 poster de pedagogische kwaliteitsboom, pedagogische kwaliteit handboek voor de intern-coach.
  • Minimaal 1 x per jaar deelname aan de Intern-coach intervisie dag, € 125,00 per intervisie per dag, incl. lunch en materialen
  • Met Intern-coach licentie kunt u de poster van de boom incl. certificaat bestellen voor € 15,00 per stuk of 10 sets voor € 100,00.

Agenda Kwaliteitsboom trainingen