topmenu

Al het nieuws over ‘Training en coaching’

Bekijk de agendavraag offerte aan

Het laatste nieuws

 • MKB SLIM-subsidie

  MKB SLIM-subsidie

  ‘Een leven lang leren’ is een initiatief van de overheid, om volwassenen te stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, zodat hun vaardigheden blijven aansluiten op een veranderende arbeidsmarkt. De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt vanaf 2020 €48 miljoen per jaar beschikbaar voor initiatieven gericht op het stimuleren van …Lees verder »
 • Virtuele trainingen

  Virtuele trainingen

  Wij bieden virtuele trainingen aan! Lees hier meer over virtuele trainingen speciaal voor gastouders. Wil je verder lezen over welke virtuele trainingen wij nog meer bieden, lees hier verder…  Lees verder »
 • NIEUW: HBO V(V)E In-Zicht Coach

  NIEUW: HBO V(V)E In-Zicht Coach

  Vanaf 1-1-2022 wordt iedere pedagogisch medewerker die werkt met op een VE groep extra gecoacht door een HBO V(V)E coach. Deze functie mag worden uitgevoerd door de pedagogisch beleidsmedewerker en/of coach. Lees verder…  Lees verder »
 • Vacature: Office manager bij KIKI Training en Coaching

  Vacature: Office manager bij KIKI Training en Coaching

  KIKI Training & Coaching is een vooruitstrevend en innoverend bedrijf, actief in de onderwijs- & kinderopvangbranche. Wij verzorgen trainingen en coaching op het gebied van ontwikkelingsstimulering bij kinderen en persoonlijke ontwikkeling.  Naast KIKI Training & Coaching hebben wij een kinderopvang organisatie. In het totale bedrijf werken 14 mensen, waarvan 7 …Lees verder »
 • Nieuwe meldcode met afwegingskader

  Nieuwe meldcode met afwegingskader

  Werken met de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling voor de kinderopvang en gastouderopvang De meldcode inclusief afwegingskader Uitgegeven door: KIKI Training & Coaching, www.kiki-s.nl   ‘’Als ze als kind niet altijd zo stil had hoeven zijn, had ze vandaag misschien het hoogste lied gezongen. Als ze als kind niet altijd …Lees verder »
 • Branche erkende scholing Baby’s In-Zicht

  Branche erkende scholing Baby’s In-Zicht

  Branche erkende scholing 0-jarige ‘Baby’s In-Zicht’Lees verder »
 • Kommee organiseert opnieuw: De Buitenspeelkanjer van het Jaar-Verkiezing

  Kommee organiseert opnieuw: De Buitenspeelkanjer van het Jaar-Verkiezing

  Buitenspeelkanjer-poster (002)  Lees verder »
 • ZZP gastouders in Overijssel kunnen scholingsvoucher aanvragen bij subsidieloket!

  ZZP gastouders in Overijssel kunnen scholingsvoucher aanvragen bij subsidieloket!

  Bent u ZZP gastouder en woont u in de provincie Overijssel? Dat kunt u mogelijk € 1000,00 subsidie aanvragen voor scholing. Gebruik maken van deze scholingsvouchers is een geweldige manier om uw eigen scholingstraject te kiezen zodat ook u als ‘Gastouderspecialist van huis uit’ aan de slag kan! Informatie brief …Lees verder »
 • Nieuwsbrief Sint Maarten

  Nieuwsbrief Sint Maarten

  11 november is de dag, dat mijn lampje branden mag! Klik hier voor de nieuwsbriefLees verder »
 • Nieuws over hét gastoudercongres 30-9-2017

  Nieuws over hét gastoudercongres 30-9-2017

  We kunnen u alvast verklappen dat Dr. Elly Singer een lezing zal verzorgen op ons gastoudercongres. Dr Elly Singer is pedagoog en ontwikkelingspsycholoog. Ze was verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en Universiteit Utrecht.   Ze doet onderzoek naar de opvoeding en ontwikkeling van kinderen in de kinderopvang, het gezin …Lees verder »
 • Berichtgeving

  Berichtgeving

  Wij zijn verbijsterd en hebben geen woorden. Vandaag kregen we het bericht dat Denise Kruithof plotseling is overleden. Denise maakte al jaren de tekeningen, sjablonen en boekjes van Beer KIKI. Met haar inspiratie, gezellige en bijzondere kindertekeningen en de juiste “klik” met onze creatieve ideeën, leverde ze een belangrijke bijdrage …Lees verder »
 • Subsidie TINK & OOG

  Subsidie TINK & OOG

  Goed nieuws! De volgende tranche voor de subsidieregeling voor de Taal- Interactievaardigheden trainingen van TINK of OOG gaat op 2 januari 2017 van start!   Waarom subsidie? Kwalitatief goede opvang is essentieel voor de ontwikkeling van het kind. Dit begint met deskundige beroepskrachten en gastouders. Deze subsidieregeling levert hieraan een …Lees verder »
 • Persbericht: Unieke KIKI-methode houdt pedagogisch werkers een spiegel voor

  Persbericht: Unieke KIKI-methode houdt pedagogisch werkers een spiegel voor

  Unieke KIKI-methode houdt pedagogisch werkers een spiegel voor Kwaliteit, passie en persoonlijke ontwikkeling. Het zijn de kernwoorden van KIKI – Kansen in Kinderen: een uniek ontwikkelingsstimuleringsprogramma met bijbehorende trainingen van Hester en Ron Baars. Een programma voor élk kind van nul tot vier, omdat álle kinderen alles in zich hebben …Lees verder »
 • Ruim 300 cursisten voor de TINK training

  Ruim 300 cursisten voor de TINK training

  Om kinderen in de kinderopvang goede emotionele én educatieve ondersteuning te bieden, maken pedagogisch medewerkers gebruik van interactievaardigheden. Een voorwaarde daarbij is dat het taalgebruik van de pedagogisch medewerker rijk, correct en interactief is. Met de TINK-training optimaliseren cursisten hun taal- en interactievaardigheden. Lees meer…Lees verder »
 • Programma Gastoudercongres op 24 september 2016

  Programma Gastoudercongres op 24 september 2016

  Na 3 succesvolle jaren organiseren we in 2016 ook weer het Gastoudercongres. Het congres waar professionals uit het werkveld, gastouders, bemiddelingsmedewerkers en pedagogisch werkers ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen en nieuwe kennis op kunnen doen. Delen, ontmoeten en ervaren staan centraal tijdens deze dag! Het thema voor dit jaar is: …Lees verder »
 • OOG Taal- en Interactievaardigheden training zorgt voor nieuwe inzichten

  OOG Taal- en Interactievaardigheden training zorgt voor nieuwe inzichten

  In de training Oog voor interactie gaan professionals in de kinderopvang aan de slag met hun eigen interactie- en taalvaardigheid. Oog voor interactie is ontwikkeld door het Nederlands Jeugdinstituut en het ROC van Amsterdam en is onderdeel van de subsidieregeling Taal- en interactievaardigheden van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Lees meer…  Lees verder »