topmenu

Persoonlijke ontwikkeling duurt een leven lang…

Kinderopvang en de manier waarop ernaar gekeken wordt veranderd in rap tempo. Ontwikkeling van kinderen staat meer centraal en kinderopvang is niet alleen maar opvang, het is een vak! De ervaren en gemotiveerde KIKI-trainers dagen iedereen die met kinderen werkt uit om al die 'bloemen in knop' een vruchtbaar (speel)veld te bieden. Zodat er duizenden bloemen in volle pracht kunnen bloeien! Dus of je nou pedagogisch coach, gastouder, pedagogisch medewerker, leerkracht, BSO-medewerker of stafmedewerker bent, de trainingen, scholingen en workshops van KIKI zijn voor jou als professional en worden aangepast  op jouw specifieke behoefte en tak van kinderopvang waarin jij werkzaam bent.

Op deze website geven we jou een overzicht van alle (branche erkende) scholing die KIKI Training & Coaching vanuit de praktijk voor jou heeft ontwikkeld. KIKI Training & Coaching biedt uiteenlopende trainingen, workshops en coaching mogelijkheden op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing duurt een leven lang. De trainingen, workshops en coaching zijn de verbinding tussen het lezen van kinderen, effectief communiceren en persoonlijke ontwikkeling. We verzorgen trainingen in-company en op ons eigen trainingsinstituut in Midden-Nederland.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Wij denken graag mee voor het best passende opleidingsplan voor uw organisatie.

Pedagogisch coach en/of beleidsmedewerker inhuren, klik hier voor meer informatie.

Baby’s In-Zicht, CAO erkende babyscholing