topmenu

KIKI Training en Coaching

Bekijk de agendavraag offerte aan

Persoonlijke ontwikkeling duurt een leven lang……

KIKI Training & Coaching biedt uiteenlopende trainingen en coaching mogelijkheden op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling, voor personen, gezinnen en bedrijven. Kinderen, kinderopvang, opvoeden en ontwikkeling staan daarin meestal centraal. Persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing duurt een leven lang. Ook kinderen dragen alle ontwikkelingskansen in zich. De ervaren en gemotiveerde KIKI-trainers dagen iedereen die met kinderen werkt uit om al die ‘bloemen in de knop’ een vruchtbaar (speel)veld te bieden zodat er duizenden bloemen in volle pracht kunnen bloeien! De trainingen en workshops van KIKI Training & Coaching zijn de verbinding tussen het lezen van kinderen, effectief communiceren en persoonlijke ontwikkeling.

Een aantal training zijn nog verder in ontwikkeling. Deze trainingen zullen de komende weken worden aangevuld met informatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de training.

Maar hieronder kennis met het aanbod van KIKI Training & Coaching:

Laatste nieuwsberichten

  • Gebundelde krachten in educatie maken een stevig en kwalitatief fundament.

    Gebundelde krachten in educatie maken een stevig en kwalitatief fundament.

    Persbericht, 14 januari 2017 Gebundelde krachten in educatie maken een stevig en kwalitatief fundament Vanuit hun jarenlange ervaring in de kinderopvang ontwikkelden Ron en Hester Baars ruim vier jaar geleden hun eigen trainingsmethode en voorschools ontwikkelingsstimulerings programma. Inmiddels heeft KIKI Training & Coaching een ruim aanbod trainingen en workshops voor …Lees meer »
  • Subsidie TINK & OOG

    Subsidie TINK & OOG

    Goed nieuws! De volgende tranche voor de subsidieregeling voor de Taal- Interactievaardigheden trainingen van TINK of OOG gaat op 2 januari 2017 van start!   Waarom subsidie? Kwalitatief goede opvang is essentieel voor de ontwikkeling van het kind. Dit begint met deskundige beroepskrachten en gastouders. Deze subsidieregeling levert hieraan een …Lees meer »