topmenu

KIKI Training en Coaching

Persoonlijke ontwikkeling duurt een leven lang……

KIKI Training & Coaching biedt uiteenlopende trainingen en coaching mogelijkheden op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Geschikt voor personen, gezinnen en bedrijven. Kinderen, kinderopvang, opvoeden en ontwikkeling staan daarin meestal centraal. Persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing duurt een leven lang. Ook kinderen dragen alle ontwikkelingskansen in zich. De ervaren en gemotiveerde KIKI-trainers dagen iedereen die met kinderen werkt uit om al die ‘bloemen in de knop’ een vruchtbaar (speel)veld te bieden zodat er duizenden bloemen in volle pracht kunnen bloeien! De trainingen en workshops van KIKI Training & Coaching zijn de verbinding tussen het lezen van kinderen, effectief communiceren en persoonlijke ontwikkeling.

Een aantal trainingen zijn nog verder in ontwikkeling. Deze trainingen zullen de komende weken worden aangevuld met informatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Maar hieronder kennis met het aanbod van KIKI Training & Coaching:

Laatste nieuwsberichten

  • Nieuws over hét gastoudercongres 30-9-2017

    Nieuws over hét gastoudercongres 30-9-2017

    We kunnen u alvast verklappen dat Dr. Elly Singer een lezing zal verzorgen op ons gastoudercongres. Dr Elly Singer is pedagoog en ontwikkelingspsycholoog. Ze was verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en Universiteit Utrecht.   Ze doet onderzoek naar de opvoeding en ontwikkeling van kinderen in de kinderopvang, het gezin …Lees meer »
  • Berichtgeving

    Berichtgeving

    Wij zijn verbijsterd en hebben geen woorden. Vandaag kregen we het bericht dat Denise Kruithof plotseling is overleden. Denise maakte al jaren de tekeningen, sjablonen en boekjes van Beer KIKI. Met haar inspiratie, gezellige en bijzondere kindertekeningen en de juiste “klik” met onze creatieve ideeën, leverde ze een belangrijke bijdrage …Lees meer »