topmenu

Nieuws over hét gastoudercongres 30-9-2017

We kunnen u alvast verklappen dat Dr. Elly Singer een lezing zal verzorgen op ons gastoudercongres.

Dr Elly Singer is pedagoog en ontwikkelingspsycholoog. Ze was verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en Universiteit Utrecht.

 

Elly_Singer

Ze doet onderzoek naar de opvoeding en ontwikkeling van kinderen in de kinderopvang, het gezin en in het onderwijs, zoals naar:

  • de ervaringen van ouders met opvang en opvoeding
  • het sociale leven van jonge kinderen in groepen; samenspel, botsingen, humor, moreel leren.
  • het sociaal-emotionele leren van schoolkinderen; ondermeer door middel van een interviewmethodiek om kinderen te helpen hun eigen gedrag te begrijpen.

Ze is bekend vanwege haar vernieuwende wetenschappelijke publicaties over jonge kinderen in kindercentra. Ze is veel gevraagd als spreekster op nationale en internationale congressen. Op basis van 40 jaar onderzoek schreef ze samen met Dorian de Haan: Speels, liefdevol en vakkundig, Theorie over ontwikkeling, opvoeding en educatie van jonge kinderen. Samen met Loes Kleerekoper was zij verantwoordelijk voor het Pedagogisch Kader kindercentra 0-4 jaar.

Deelsessies

We zijn druk bezig met het invullen van de deelsessies voor ons gastoudercongres. We hebben super interessante aanmeldingen binnen gekregen.

We sturen u vier weken voor aanvang van het congres een overzicht van de deelsessies. U kunt zich dan inschrijven voor de deelsessie van uw voorkeur. We schrijven iedereen zoveel mogelijk in bij de deelsessie van uw voorkeur.

We houden u op de hoogte!

Klik hier om uw kaarten te bestellen

, ,