topmenu

Gastoudercongres 30 september 2017


Wat ontzettend leuk dat er zoveel enthousiaste deelnemers komen op het congres. Heeft u geen entree bewijs kunnen aanschaffen, mail naar info@kiki-s.nl en wij kijken of er nog mogelijkheden voor u zijn om deel te nemen.

Op 30 september 2017  is dit jaar hét Gastoudercongres, de ontmoetingsplek voor gastouders, pedagogisch medewerkers en bemiddelingsmedewerkers in de kleinschalige kinderopvang.

Tijdens het congres word je op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen in jouw branche, ontmoet je vakgenoten, kun je kennis opdoen over specifieke onderwerpen en het is bovendien een inspirerende dag uit. Naast al deze activiteiten is de ontmoetingsruimte gevuld met stand gericht op de kleinschalige kinderopvang.Delen, ontmoeten en ervaren staan centraal deze dag!

Programma

09.30 – 10.30      Ontvangst met koffie/thee en uitgebreide informatiemarkt

10.30 – 11.30       Interactief plenair programma in theaterzaal begeleid door dagvoorzitter Ron Baars.

  • Kwaliteit verbetering, interactie met de deelnemers
  • Pedagogisch Basisdoelen opgenomen in de Wet, spreker Hester Baars – Lindner
  • Samenwerking tussen ouders en gastouders, spreker Dr. Elly Singer
  • Rond de tafel gesprek met deskundige gastouderopvang, onder leiding van dagvoorzitter Ron Baars

11.45- 13.15

13.15 – 14.45

15.00– 16.00     Plenair programma in theaterzaal:

Werken met baby’s in de kleinschalige kinderopvang

  • Spreker: Su’en Verweij, Nederlands Jeugdinstituut
    Adviseur/onderzoeker/trainer

 

 

16.00                  Afsluiting in de theaterzaal met loterij en goodiebag voor iedereen!

U krijgt 4 weken van te voren een overzicht van de workshops, u kunt hierop uw voorkeur aangeven. Wij doen ons best iedereen van te voren in te delen bij de workshops naar keuze.

 

Klik hier om u aan te melden voor het congres. Uw eigen bijdrage is € 33,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief een heerlijke lunch, koffie/thee, lekkernijen en deelname aan het dagprogramma en deelsessie naar keuze + goed gevulde goodiebag!

 

Ook dit jaar zal het congres plaatsvinden in de prachtige en sfeervolle locatie incl. theater in Harderwijk waar wij ruim 450 deelnemers kunnen ontvangen, voor nog meer passie en kwaliteit!

Locatie

  • Chr. College Nassau-Veluwe
  • Stationslaan 26
  • 
3842 LA Harderwijk

Met de auto is de locatie bereikbaar via de stationslaan. Vanaf de A28 neemt u de afslag Harderwijk-West. Volg de borden Harderwijk. Na de spoorwegovergang is het de tweede straat rechts.

De school ligt op loopafstand ( 2 minuten) van het NS station en busstation Harderwijk!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Kiki Training & Coaching via onze website www.kiki-s.nl of mailen naar info@kiki-s.nl

Telefonisch zijn wij te bereiken op 033-7110695

Hoofdsponsor: