topmenu

In-Zicht coaching

Persoonlijke ontwikkeling duurt een leven lang……

Een systeem is een samenhang van mensen en hun omgeving. Jouw belangrijkste systeem is je familie. Maar ook een organisatie, vereniging of vriendenclub is een systeem. Binnen systemen is er bijna altijd sprake van onbewuste patronen of verstrikkingen die impact hebben op onderlinge relaties.

Als het systeem in onbalans is, zorgt het ervoor dat dit zichtbaar wordt gemaakt. Dat doet het door iemand te ‘kapen’ die een signaal afgeeft. Onbewust. De kunst is om dat signaal te herkennen en te realiseren dat het probleem een functie heeft. Dat maakt het mogelijk om uit te zoomen naar het grotere geheel en te kijken waar de werkelijke oorzaak ligt van wat zich aan de oppervlakte laat zien.

In-Zicht coaching

Vanuit onze kennis van systemen en hun typische dynamiek, stel ik gerichte vragen die jou, jouw team of organisatie op een dieper niveau inzicht geven in wat er aan de hand is en waar het (onbewuste) gedrag vandaan komt. Erkenning van de situatie zoals die is, werkt heel verhelderend. Dat inzicht maakt het mogelijk om op een andere manier te kijken naar de situatie waar je in zit. Je laat oude patronen achter je en maakt nieuwe keuzes.

Dat kan zowel op individueel niveau als met een team of organisatie.

Gezinscoaching

Er zijn vele gezinsvormen. Zijn jullie een traditioneel gezin? Ben jij een alleenstaande ouder? Vormen jullie een samengesteld gezin? Dat kan leuk, uitdagend en soms ook ingewikkeld zijn. Het vraagt tijd, inzicht en heldere afspraken om het goed te doen, zodat iedereen zijn plek heeft en gelukkig kan zijn. Als gezinscoach help ik jullie als gezin, in welke vorm dan ook, om een weg te vinden in de uitdagingen van het gezinsleven. Ik doe dit met veel liefde, warmte en zonder oordeel. Met een open blik kijk en denk ik mee. Ik maak helder wat de behoeften zijn van alle gezinsleden, zodat ieder op zijn eigen wijze kan stralen!

Tarieven:

 

  • In-Zicht kennismaking, gratis (1 uur)
  • In-Zicht coaching Particulier € 95,00 per sessie incl. btw. (1 - 1,5 uur)
  • In-Zicht coaching Zakelijk € 135,00 per sessie excl. btw. (1 - 1,5 uur)

 

 

Graag plannen wij met u een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Fijn u te mogen ontmoeten in onze coachingspraktijk KIKI, Einsteinweg 33d in Bunschoten!

 

Als je, je eigen stenen op je pad niet opraapt, zullen de kinderen erover struikelen.