topmenu

In-Zicht coaching

Persoonlijke ontwikkeling duurt een leven lang……

Een systeem is een samenhang van mensen en hun omgeving waarin zij allen een gezamenlijk doel nastreven. Hierdoor zijn alle leden uit een systeem afhankelijk van elkaar. Voor de meeste mensen zal gelden dat hun familie voor hen het belangrijkste systeem is. Naast het familiesysteem kunnen onder andere organisaties, verenigingen of vriendenkringen worden gezien als een systeem.

In zo'n systeem is er bijna altijd sprake van een onbewust patroon of een verstrikking dat invloed heeft op onderlinge relaties. Dit zorgt voor een onbalans in het systeem. Op dit moment zal een lid van het systeem onbewust een signaal afgeven. De kunst is om dat signaal te herkennen en te realiseren dat het probleem een functie heeft. Dat maakt het mogelijk om uit te zoomen naar het grotere geheel en te kijken naar waar de werkelijke oorzaak ligt van wat zich aan de oppervlakte laat zien.

 

In-Zicht coaching

Vanuit de kennis van onze trainers over systemen en hun typische dynamiek, stellen zij gerichte vragen die jou, jouw team of organisatie op een dieper niveau inzicht geven in de situatie en waar het (onbewuste) gedrag vandaan komt. Erkenning van de situatie zoals die is, werkt heel verhelderend. Dat inzicht maakt het mogelijk om op een andere manier te kijken naar de situatie waar je in zit. Je laat oude patronen achter je en maakt nieuwe keuzes.

Dat kan zowel op individueel niveau als met een team of organisatie.

 

Gezinscoaching

Er zijn vele gezinsvormen. Zijn jullie een traditioneel gezin? Ben jij een alleenstaande ouder? Vormen jullie een samengesteld gezin? Dat kan leuk, uitdagend en soms ook ingewikkeld zijn. Het vraagt tijd, inzicht en heldere afspraken om het goed te doen, zodat iedereen zijn plek heeft en gelukkig kan zijn. De gezinscoach helpt jullie als gezin, in welke vorm dan ook, om een weg te vinden in de uitdagingen van het gezinsleven. Dit wordt gedaan met veel liefde, warmte en zonder oordeel. Er wordt meegekeken en gedacht vanuit een open blik. De gezinscoach maakt helder wat de behoeften zijn van alle gezinsleden, zodat ieder op zijn eigen wijze kan stralen!

Als je, je eigen stenen op je pad niet opraapt, zullen de kinderen erover struikelen. 

 

Tarieven:

  • In-Zicht kennismaking: gratis (1 uur).
  • In-Zicht coaching Particulier: €95,00 per sessie incl. btw. (1 - 1,5 uur).
  • In-Zicht coaching Zakelijk: €135,00 per sessie excl. btw. (1 - 1,5 uur).

Graag plannen wij met u een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Fijn u te mogen ontmoeten in onze coachingspraktijk KIKI, Einsteinweg 33d in Bunschoten!