topmenu

Gastouderopvang

Pedagogische kwaliteit in de gastouderopvang

KIKI Training & Coaching biedt uiteenlopende trainingen en coaching aan voor de gastouderbranche. Het gaat ons bij de trainingen en scholingen niet alleen om de kinderen. Het gaat ook om de ontwikkeling van jou als professioneel gastouder of bemiddelingsmedewerker. We houden je  daarom regelmatig een spiegel voor. Die reflectiemomenten zijn bedoeld als moment voor jezelf om even pas op de plaats te maken en naar jezelf te kijken. Hoe zie jij jezelf, wat zien kinderen, wat zien ouders? Ben je tevreden over dat spiegelbeeld, wat zou je willen veranderen en wat heb je daarvoor nodig?

We kunnen alleen kinderen begeleiden, opvoeden en iets leren, als we onze eigen stenen op ons pad hebben opgeraapt. Anders zullen de kinderen er over struikelen.

We willen het allerbeste voor de kinderen en voor jou, zodat duizend bloemen kunnen bloeien. Persoonlijke ontwikkeling duurt een leven lang, kinderen dragen de ontwikkelkansen in zich. Wij dagen jou uit om al die bloemen ‘in knop’ een (speel)veld te bieden met vruchtbare grond waarop duizend bloemen in volle pracht kunnen gaan bloeien.

De trainingen en workshops van KIKI zijn de verbinding tussen het 'lezen' van kinderen, effectief communiceren en persoonlijke ontwikkeling en worden verzorgd door deskundige en ervaren trainers die affiniteit hebben met de gastouderbranche.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Maar hieronder kennis met het aanbod van trainingen, scholing en beer KIKI voor de gastouderopvang.