topmenu

Inspiratie congressen en masterclasses

CORONA-VIRUS (GARANTIE): 

De reserveringen worden 100% kosteloos geannuleerd als overheidsregels de live bijeenkomsten onmogelijk maken.

Kwaliteit leveren is essentieel. En daarvoor moet je jezelf blijven verbeteren! Hoe blijf je op de hoogte van de veranderingen in je vak? Hoe blijf je zelf in ontwikkeling? Waar doe je inspiratie op?
Onze congressen en masterclasses geven je meer inzicht en helpen je visie op het vak te verscherpen. Onder enthousiaste begeleiding van experts en samen met andere professionals uit uw vakgebied worden leerzame en inspirerende onderwerpen behandeld. Tijdens de congressen en masterclasses ontmoet je vakgenoten die hetzelfde willen als jij – excelleren in hun vak! En dat bereik je door deel te nemen aan inspirerende congressen en masterclasses.
Kies hieronder uit ons veelzijdige aanbod en reserveer alvast een plek, de betaling vindt plaats 5 dagen voor aanvang voor het congres. 

Inspiratie congressen

8 juni 2021

7 januari 2022

9 oktober 2021

27 november 2021

6 november 2021

12 februari 2022

Masterclasses

25 juni 2021

13 december 2021

23 september 2021

9 november 2021

Ben je werkzaam in de kinderopvang, het onderwijs, stafmedewerker, pedagogisch coach en/of beleidsmedewerker, gastouders, dan kun je alsnog toetreden tot het Gilde pedagogische kwaliteit. Hiermee ontvang je korting op masterclasses, intervisies en inspiratiecongressen. Lees verder....
De lidmaatschapsprijs is vastgesteld op €125,- per jaar. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd.
Aanmelden? Klik dan op de button: Ja, ik word lid! Registreer je in de online Gilde omgeving van KIKI en ontvang gelijk de kortingscodes om met korting jouw plek te reserveren!