topmenu

Buitenschoolse opvang

Persoonlijke ontwikkeling duurt een leven lang……

KIKI Training & Coaching biedt uiteenlopende trainingen en coaching aan voor de Buitenschoolse opvang. De buitenschoolse opvang heeft een positieve invloed op de sociale ontwikkeling van de kinderen. Het geeft kinderen een unieke mogelijkheid om samen met andere kinderen te spelen, verschillen te accepteren en zich te leren handhaven in een groep. KIKI trainingen en workshops sluiten hier prima op aan en leren de pedagogisch medewerkers dat ZIJ het verschil maken.

De trainingen en workshops van KIKI zijn de verbinding tussen het 'lezen' van kinderen, effectief communiceren en persoonlijke ontwikkeling en worden verzorgd door deskundige en ervaren trainers die uit de buitenschoolse opvang zelf komen en hun ervaringen en kennis graag delen. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Maar hieronder kennis met het aanbod van trainingen voor de buitenschoolse opvang.

Laatste nieuwsberichten

  • Nieuwe meldcode met afwegingskader

    Nieuwe meldcode met afwegingskader

    Werken met de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling voor de kinderopvang en gastouderopvang De meldcode inclusief afwegingskader Uitgegeven door: KIKI Training & Coaching, www.kiki-s.nl   ‘’Als ze als kind niet altijd zo stil had hoeven zijn, had ze vandaag misschien het hoogste lied gezongen. Als ze als kind niet altijd …Lees meer »
  • Vacature: Medewerker Front Office – 30 uur per week

    Vacature: Medewerker Front Office – 30 uur per week

    KIKI Training & Coaching is een vooruitstrevend en innoverend bedrijf, actief in de onderwijs- & kinderopvangbranche. Wij verzorgen trainingen op het gebied van ontwikkelingsstimulering bij kinderen en persoonlijke ontwikkeling. Daarbij ondersteunen wij gastouders en pedagogisch medewerkers door middel van een maandelijks programma “KIKI, Kansen in kinderen” waarin wisselende thema’s centraal …Lees meer »