topmenu

Al het nieuws over ‘Kansen in Kinderen’

Het laatste nieuws

 • Nieuwsbrief Sint Maarten

  Nieuwsbrief Sint Maarten

  11 november is de dag, dat mijn lampje branden mag! Klik hier voor de nieuwsbriefLees verder »
 • Nieuws over hét gastoudercongres 30-9-2017

  Nieuws over hét gastoudercongres 30-9-2017

  We kunnen u alvast verklappen dat Dr. Elly Singer een lezing zal verzorgen op ons gastoudercongres. Dr Elly Singer is pedagoog en ontwikkelingspsycholoog. Ze was verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en Universiteit Utrecht.   Ze doet onderzoek naar de opvoeding en ontwikkeling van kinderen in de kinderopvang, het gezin …Lees verder »
 • Nieuwsbrief Zomer 2017

  Nieuwsbrief Zomer 2017

  Nieuwsbrief zomer 2017Lees verder »
 • Berichtgeving

  Berichtgeving

  Wij zijn verbijsterd en hebben geen woorden. Vandaag kregen we het bericht dat Denise Kruithof plotseling is overleden. Denise maakte al jaren de tekeningen, sjablonen en boekjes van Beer KIKI. Met haar inspiratie, gezellige en bijzondere kindertekeningen en de juiste “klik” met onze creatieve ideeën, leverde ze een belangrijke bijdrage …Lees verder »
 • Gastoudercongres 30 september 2017

  Gastoudercongres 30 september 2017

  Wat ontzettend leuk dat er zoveel enthousiaste deelnemers komen op het congres. Heeft u geen entree bewijs kunnen aanschaffen, mail naar info@kiki-s.nl en wij kijken of er nog mogelijkheden voor u zijn om deel te nemen. Op 30 september 2017  is dit jaar hét Gastoudercongres, de ontmoetingsplek voor gastouders, pedagogisch medewerkers …Lees verder »
 • Nieuwsbrief Vaderdag 2017

  Nieuwsbrief Vaderdag 2017

  Nieuwsbrief vaderdag 2017      Lees verder »
 • Ontstaan van KIKI- Kansen in kinderen

  Ontstaan van KIKI- Kansen in kinderen

  Ontstaan van KIKI – Kansen in kinderen Na zelf jaren in de kinderopvang te hebben gewerkt, gastouder te zijn geweest en heel veel gastouders te hebben begeleid tijdens hun werkzaamheden, ben ik me gaan verdiepen in professionalisering van onze PM-ers en gastouders en ontwikkelingskansen. Graag wilde ik een Veelzijdig Educatie …Lees verder »
 • Persbericht: Unieke KIKI-methode houdt pedagogisch werkers een spiegel voor

  Persbericht: Unieke KIKI-methode houdt pedagogisch werkers een spiegel voor

  Unieke KIKI-methode houdt pedagogisch werkers een spiegel voor Kwaliteit, passie en persoonlijke ontwikkeling. Het zijn de kernwoorden van KIKI – Kansen in Kinderen: een uniek ontwikkelingsstimuleringsprogramma met bijbehorende trainingen van Hester en Ron Baars. Een programma voor élk kind van nul tot vier, omdat álle kinderen alles in zich hebben …Lees verder »
 • Nederlands Jeugd instituut

  Nederlands Jeugd instituut

  “De methodiek is goed uitgewerkt, overdraagbaar en onderbouwd door een gedegen betoog, dat gebaseerd is op relevante bronnen en praktijkervaringen.” NJi, Nederland Jeugd instituutLees verder »
 • Programma Gastoudercongres op 24 september 2016

  Programma Gastoudercongres op 24 september 2016

  Na 3 succesvolle jaren organiseren we in 2016 ook weer het Gastoudercongres. Het congres waar professionals uit het werkveld, gastouders, bemiddelingsmedewerkers en pedagogisch werkers ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen en nieuwe kennis op kunnen doen. Delen, ontmoeten en ervaren staan centraal tijdens deze dag! Het thema voor dit jaar is: …Lees verder »