topmenu

Persoonlijke ontwikkeling duurt een leven lang. Inzicht is de eerste stap naar verandering!

KINDEROPVANG IS EEN VAK!

Kinderopvang is voortdurend in beweging. Het is veel meer dan opvang alleen – de ontwikkeling van het kind staat centraal en kinderopvang is dan ook een vak – jouw vak!

Wij dagen jou (en iedereen die met kinderen werkt) uit om trainingen te volgen die zijn afgestemd op je persoonlijke behoefte en de tak van de kinderopvang waar je actief bent. Niet alleen om de ‘bloemen in de knop’ -de kinderen- een vruchtbaar (speel)veld te bieden, maar ook om jezelf te ontwikkelen en ontplooien. Of je nu pedagogisch coach, gastouder, pedagogisch medewerker, leerkracht, BSO-medewerker of stafmedewerker bent, KIKI is er voor jou – wij bieden jou de trainingen, scholingen en workshops die jij nodig hebt om dit mooie vak uit te oefenen.

In de trainingen en workshops van KIKI draait het niet alleen om de kinderen en om vakkennis. Ook jouw ontwikkeling als professioneel opvoeder is een belangrijk aspect. Wij houden je regelmatig een spiegel voor – even pas op de plaats om naar jezelf te kijken. Hoe zie jij jezelf? Tevreden? Wil je iets veranderen en zo ja, hoe? Niet alleen de kinderen plukken daar de vruchten van, maar ook jij als persoon.

Bij KIKI kijken we naar het hele plaatje. Onze trainingen, workshops en coaching zijn een combinatie van het lezen van de kinderen, effectief communiceren en persoonlijke ontwikkeling. Wij verzorgen de trainingen in-company en in ons trainingsinstituut in Midden-Nederland.

Ons motto? Je kunt pas kinderen begeleiden, opvoeden en hun iets leren als je de stenen op je eigen pad hebt opgeraapt. Anders zullen de kinderen erover struikelen.

√ Persoonlijke ontwikkeling
√ Vakkennis
√ Praktijkgericht
√ Professionele trainers met passie
√ In heel Nederland
√ Organisatiebreed
√ Branche-erkende scholing
√ Aangesloten bij NTRO en CRKBO

 

Tijdelijke virtueel aanbod i.v.m. Corona virus en de Corona adviesposter!

I.v.m. Covid19 hebben we een aangepast virtueel scholingsaanbod, zodat de pedagogisch professionals in deze vreemde tijd, zich kunnen blijven ontwikkelen. Klik hier om direct naar het virtuele aanbod te gaan.

De door KIKI ontwikkelde Corona adviesposter is tegen de kostprijs van € 2,25 te bestellen! Klik hier om de poster gelijk te bestellen!