topmenu

Persoonlijke ontwikkeling duurt een leven lang…

In-Zicht is de eerste stap naar verandering!

Wil je investeren in de kennis, groei en ontwikkeling van jezelf, je collega’s en kinderen, dan is het belangrijk dat jij en je collega’s blijven ontwikkelen qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar.

Wij dagen jou (en iedereen die met kinderen werkt) uit om trainingen te volgen die zijn afgestemd op je persoonlijke behoefte en de tak van de kinderopvang of onderwijs waar je actief bent. Niet alleen om de ‘bloemen in de knop’ -de kinderen- een vruchtbaar (speel)veld te bieden, maar ook om jezelf te ontwikkelen en ontplooien. Of je nu pedagogisch coach, gastouder, pedagogisch medewerker, leerkracht, BSO-medewerker of stafmedewerker bent, KIKI is er voor jou – wij bieden jou de trainingen en scholingen die jij nodig hebt om dit mooie vak uit te oefenen.

In de trainingen en workshops van KIKI draait het niet alleen om de kinderen en om vakkennis. Ook jouw ontwikkeling als professioneel opvoeder is een belangrijk aspect. Wij houden je regelmatig een spiegel voor – even pas op de plaats om naar jezelf te kijken. Hoe zie jij jezelf? Tevreden? Wil je iets veranderen en zo ja, hoe? Niet alleen de kinderen plukken daar de vruchten van, maar ook jij als persoon.

Bij KIKI kijken we naar het hele plaatje. Onze trainingen, workshops en coaching zijn een combinatie van het lezen van de kinderen, effectief communiceren en persoonlijke ontwikkeling.

Wij verzorgen de trainingen virtueel, in-company en in ons kennisinstituut in Midden-Nederland. Tijdens onze training en scholing maken wij  gebruik van een combinatie van klassieke educatie en het ‘nieuwe’ digitale leren. De klassieke educatie bestaat uit bijeenkomsten in een (virtueel)klaslokaal, praktijkopdrachten, of individuele coaching. Het digitale gedeelte in KIKI kennisinstituut bestaat uit een online leeromgeving. Je maakt in deze online leeromgeving je eigen portfolio. Een portfolio is een persoonlijke digitale map waarin je beschrijft wat je kan, waaruit dat blijkt en hoe je jezelf verder wilt ontwikkelen.

Ons motto? Je kunt pas kinderen begeleiden, opvoeden en hun iets leren als je de stenen op je eigen pad hebt opgeraapt. Anders zullen de kinderen erover struikelen. Niet alleen de kinderen plukken daar de vruchten van, ook jij als persoon!

Pedagogisch VErrijken met de VE-methodes van KIKI?                           Lees verder...

Laat je talenten bloeien met SLIM subsidie!

‘Een leven lang leren’ is een initiatief van de overheid, om volwassenen te stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, zodat hun vaardigheden blijven aansluiten op een veranderende arbeidsmarkt. KIKI Training en Coaching heeft het traject ‘Laat je talenten bloeien’ ontwikkelt, zodat kinderopvangorganisaties de SLIM-subsidie kunnen inzetten voor ‘leven lang leren’ in de kinderopvangbranche. Lees verder...