topmenu

KIKI Training & Coaching

Wilt u investeren in de kennis, groei en ontwikkeling van uzelf, uw collega’s en kinderen, dan is het belangrijk dat u blijft ontwikkelen. Zo blijft u wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. Wij bieden al bijna 12 jaar een totaalaanbod van scholing, trainingen en coaching gericht op werkenden in de kinderopvang, gastouderopvang en primair onderwijs. Wij verzorgen ons aanbod virtueel, in-company en in ons kennisinstituut in Midden-Nederland.

In de trainingen en coaching van KIKI draait het niet alleen om de kinderen en om vakkennis. Ook de ontwikkeling als professionals is een belangrijk aspect. Wij houden onze deelnemers regelmatig een spiegel voo. Hoe ziet u uzelf? Bent u tevreden met wat u ziet? Wilt u iets veranderen? Zo ja, hoe? Niet alleen de kinderen plukken daar de vruchten van, ook u als mens. U bent goed zoals u bent en er is altijd ruimte om te groeien. Niet vanuit het gevoel dat u incompleet bent, juist omdat u uw talenten nog beter wilt benutten. Door de professionals te laten groeien, zal de organisatie bloeien. Bij KIKI kijken we naar het hele plaatje en hiermee inventariseren wij de ontwikkel- en opleidingsbehoeften binnen een organisatie. Onze trainingen, scholingen en coaching zijn een combinatie van het lezen van de kinderen, effectief communiceren en persoonlijke ontwikkeling.

Ons motto? Je kunt pas kinderen begeleiden, opvoeden en hun iets leren als je de stenen op je eigen pad hebt opgeraapt. Anders zullen de kinderen erover struikelen. Niet alleen de kinderen plukken daar de vruchten van, ook jij als persoon!

Doelgroepen