topmenu

KIKI Training en Coaching

Bekijk de agendavraag offerte aan

Persoonlijke ontwikkeling duurt een leven lang……

KIKI Training & Coaching biedt uiteenlopende trainingen en coaching mogelijkheden op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling, voor personen, gezinnen en bedrijven. Kinderen, kinderopvang, opvoeden en ontwikkeling staan daarin meestal centraal. Persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing duurt een leven lang. Ook kinderen dragen alle ontwikkelingskansen in zich. De ervaren en gemotiveerde KIKI-trainers dagen iedereen die met kinderen werkt uit om al die ‘bloemen in de knop’ een vruchtbaar (speel)veld te bieden zodat er duizenden bloemen in volle pracht kunnen bloeien! De trainingen en workshops van KIKI Training & Coaching zijn de verbinding tussen het lezen van kinderen, effectief communiceren en persoonlijke ontwikkeling.

Een aantal training zijn nog verder in ontwikkeling. Deze trainingen zullen de komende weken worden aangevuld met informatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de training.

Maar hieronder kennis met het aanbod van KIKI Training & Coaching:

Laatste nieuwsberichten

  • Persbericht: Unieke KIKI-methode houdt pedagogisch werkers een spiegel voor

    Persbericht: Unieke KIKI-methode houdt pedagogisch werkers een spiegel voor

    Unieke KIKI-methode houdt pedagogisch werkers een spiegel voor Kwaliteit, passie en persoonlijke ontwikkeling. Het zijn de kernwoorden van KIKI – Kansen in Kinderen, een uniek ontwikkelingsstimuleringsprogramma en de bijbehorende trainingen van Hester en Ron Baars. Een programma voor élk kind van nul tot vier, omdat álle kinderen alles in zich …Lees meer »
  • Ruim 300 cursisten voor de TINK training

    Ruim 300 cursisten voor de TINK training

    Om kinderen in de kinderopvang goede emotionele én educatieve ondersteuning te bieden, maken pedagogisch medewerkers gebruik van interactievaardigheden. Een voorwaarde daarbij is dat het taalgebruik van de pedagogisch medewerker rijk, correct en interactief is. Met de TINK-training optimaliseren cursisten hun taal- en interactievaardigheden. Lees meer…Lees meer »